Conferentieruimte

De Looze Financiën beschikt over een moderne conferentiezaal, genaamd De Vlaszaal. Er is ruimte voor maximaal 15 personen. Op deze locatie in Dreischor ontvangen wij particulieren en ondernemers die klant bij ons zijn, maar we verhuren de ruimte ook. De Vlaszaal is geschikt voor conferenties, vergaderingen, seminars, cursussen, congressen, lezingen, trainingen, workshops of brainstormsessies. De conferentieruimte kan ook fungeren als spreekkamer of ontmoetingsruimte. 

Faciliteiten

De uiterst moderne conferentiezaal is gebouwd rondom de gedachte van innovatie en comfort, zodat u op het belangrijkste kunt focussen: de reden van de samenkomst. De Vlaszaal is voorzien van: 

•multitouch e-screen met haarscherp beeld en feilloos geluid;

•e-screen met een directe, snelle internetverbinding, wat ideaal is voor Skypevergaderingen en conference calls; 

•interactief board, bedienbaar door uw eigen laptop eraan te koppelen;

•eigen sanitaire voorziening en pantry met koffiezetapparaat en koelkast;

•lunch of diner mogelijk.

Een ander groot pluspunt van de locatie is flexibiliteit. De tafels en comfortabele stoelen kunnen gemakkelijk in allerlei opstellingen verschoven worden. Bij een standaardopstelling biedt de ruimte plek aan 10 personen, maar is uit te breiden tot een capaciteit van 15 personen. 

 

De conferentieruimte is uitermate geschikt voor: conferenties, vergaderingen, seminars, cursussen, congressen, lezingen, trainingen, workshops of brainstormsessies

  

Verhuur 

De conferentieruimte kunt u huren per dagdeel (3 uur) voor € 65,- (exclusief 21% btw). Het is ook mogelijk om voor een andere tijdsduur gebruik te maken van deze ruimte. In dat geval wordt de prijs in gezamenlijk overleg vastgesteld. Hetzelfde geldt voor arrangementen of serie boekingen van de conferentieruimte.

 

Reserveren

Het controleren van beschikbaarheid of het opvragen van tarieven kan door te bellen naar: 0111-406060 of stuur een e-mail naar info@deloozefinancien.nl


Vragen? Laat ze ons gerust weten!
Naar Contact