Ons kantoor

Betrouwbare en heldere dienstverlening

De Looze Financiën staat sinds 1997 al garant voor een breed en flexibel pakket aan administratieve en fiscale diensten, voor zowel particulieren als ondernemers. Daarbij staat een persoonlijke aanpak centraal: ieder mens is uniek en daarom gaan we altijd uit van de individuele wensen en situatie van de klant. Het persoonlijke contact zorgt ervoor dat we kunnen werken vanuit een gezamenlijke visie, die een leidraad vormt voor de toekomst. 

Financieel zorgkantoor

We noemen onszelf graag een financieel zorgkantoor. Direct na de geboorte zijn we als mens al belastingplichtig en gedurende ons hele leven hebben we te maken met de fiscale en juridische gevolgen uit allerlei overeenkomsten. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over hoe uw vermogen wordt beheerd en besteed: nu, in de toekomst en na uw overlijden. Onze focus ligt op de juiste invulling daarvan, gebaseerd op uw persoonlijke visie.

Fiscale optimalisatie 

Onze dienstverlening helpt u aan een heldere kijk op de toekomst. Van u als ondernemer wordt uiteraard een gedegen meerjarenvisie verwacht, waarbij de financiële planning centraal staat. Het gaat daarbij niet alleen om het verwerken van de gelden: ook inzicht in toekomstige kosten en risico's is uitermate belangrijk. Daarom is een reële fiscale planning simpelweg onmisbaar, zowel binnen de private als zakelijke omgeving. Pas dan kunt u zoveel mogelijk optimaliseren. 

Online administratie

Het vastleggen van uw financiële administratie gebeurt in een online omgeving, wat het doorschakelen naar jaarrapportages, prognoses en fiscale aangiften buitengewoon inzichtelijk en eenvoudig maakt. Doordat ook onze klanten van dit systeem gebruik kunnen maken, is een intensieve, snelle en adequate samenwerking gegarandeerd.


Vragen? Laat ze ons gerust weten!
Naar Contact