Wie wij zijn

Onze medewerkers

 

M. de Looze (Rini) is eigenaar en oprichter van De Looze Financiën. Hij zit vanaf 1977 al in de cijfers en sinds 1997 is hij daarbij werkzaam als zelfstandig dienstverlener in de accountancy, als belastingconsulent. Het is zijn passie om met zijn team succesvolle financiële visies te ontwikkelen en die te zien ontplooien. In zijn vrije tijd is hij amateur-trompettist en houdt hij ervan om mensen te raken met muziek. 

 

M. Verkaart (Marjolein) uit Burgh-Haamstede is in juni 2007 als assistent-accountant bij ons begonnen. Inmiddels beheerst ze als belastingadviseur alle accountancy-werkzaamheden, zoals de jaarrekeningen, aangiften en begrotingen. Ook de interne controle vindt plaats aan haar bureau. Begin 2017 heeft zij haar opleiding Register Belastingadviseur en Master Belastingadviseur via het Register Belastingadviseurs afgerond. Ze vindt het geweldig om mensen van dienst te kunnen zijn door hen te ondersteunen op financieel en fiscaal gebied. 


 

B. Kosten (Barbera) uit Sint Philipsland heeft haar opleiding assistent-accountant in 2012 afgerond en is daarna aan de slag gegaan bij De Looze Financiën. Daarna heeft zij haar diploma Moderne bedrijfsadministratie en loonadministratie behaald. Op kantoor houdt ze zich vooral bezig met de financiële administraties, loonadministraties en de interne organisatie. 


 

 


Vragen? Laat ze ons gerust weten!
Naar Contact