Fiscaal particulier

Een goede financiële planning is voor u als particulier onmisbaar. Vanaf de geboorte tot aan het overlijden gaat u immers steeds opnieuw verbintenissen aan die financiële en fiscale gevolgen hebben. Het is daarbij uiteraard van belang ervoor te zorgen dat die nu én in de toekomst zo gunstig mogelijk uitpakken. De Looze Financiën heeft de expertise in huis om hierover met u mee te denken. 

Inkomstenbelasting

Veel mensen worstelen ieder jaar weer met de belastingaangifte. De een stelt het zo lang mogelijk uit, de ander blijft maar twijfelen of hij iets over het hoofd heeft gezien. Bovendien wordt de regelgeving ieder jaar aangepast. De Looze Financiën helpt daarom veel particulieren jaarlijks met hun belastingaangifte. Wij zijn op de hoogte van de laatste wijzigingen en stemmen uw aangifte uiteraard helemaal af op uw persoonlijke situatie. Dit bespaart u niet alleen een hoop tijd en ergernis, wij zorgen er bovendien voor dat u het maximale bedrag terugkrijgt. Zo heeft u de kosten van het uitbesteden snel weer terugverdiend.

Schenk- en erfbelasting

Op het gebied van schenk- en erfbelasting adviseert De Looze hoe u op een fiscaal zo gunstig mogelijke wijze uw vermogen kunt overdragen, nu of in de toekomst. Dit kan zowel bij leven als na overlijden door middel van schenking, het wijzigen of omzetten van de huwelijkse voorwaarden, of door het opstellen van een testament.

Zorg- of huurtoeslag

Wilt u weten of u recht heeft op zorg- of huurtoeslag? Neem dan met ons contact op om dit voor u te berekenen en aan te vragen.

Kinderopvangtoeslag

Veel werkende ouders komen in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang. De hoogte daarvan hangt sterk af van het inkomen en daarom is het zeker verstandig om dit eens verder na te gaan. Wij helpen u graag door een proefberekening te maken en kunnen de toeslag ook voor u aanvragen of wijzigen.

Advisering hypotheek

De gevolgen van het aflossen op, of oversluiten van, uw hypotheek rekenen wij ook graag voor u uit. Pas dan bent u in staat om een weloverwogen beslissing te nemen. Neem daarom eerst contact met ons op voordat u uw hypotheek aflost, wijzigt of een nieuwe afsluit. 


Vragen? Laat ze ons gerust weten!
Naar Contact