Financiele planning

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bewuste financiële beslissingen kan nemen en helpen u graag om uw financiële toekomst inzichtelijk te maken.

Financiële wensen en verplichtingen variëren flink gedurende een mensenleven. Kinderen die gaan studeren, de aankoop van een woning, pensionering: mooie gebeurtenissen, maar u moet er wél goed op zijn voorbereid. Wij willen u graag bewust maken van de onderwerpen in uw leven. Financiële planning brengt uitkomst. Door middel van een persoonlijk financieel plan creëert u overzicht over wat nodig is om uw wensen en ambities te realiseren en kan vervolgens worden bekeken of uw financiële situatie aansluit op uw wensen.

Wat is financiële planning?

Financiële planning helpt u bij het in kaart brengen van uw financiële situatie en het plannen van uw financiële toekomst. U brengt uw inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaatst ze op een tijdlijn. Ook weegt u uw persoonlijke omstandigheden mee: bent u getrouwd, kunt u op termijn misschien een erfenis verwachten, welke rechten bouwt u op binnen de sociale zekerheid? Zo ontstaat een persoonlijk financieel plan.

Iedere schets van uw financiële levensloop is vanzelfsprekend een momentopname. Een goed financieel plan houdt echter ook rekening met veranderingen en onvoorziene tegenslag. Dit gebeurt door meerdere scenario’s door te rekenen. Zo weet u precies waar mogelijke risico’s zitten, wat u al goed hebt geregeld en wat u nog moet aanvullen of bijsturen. Kortom: u schept een helder totaalbeeld van uw financiële wensen en mogelijkheden.

Is financiële planning iets voor u?

Er zijn vele voorbeelden te noemen waarbij u duidelijkheid wilt over het verloop van uw vermogen. Denk bijvoorbeeld aan de aankoop van een woning, uw pensioen, eerder stoppen met werken of het overdragen van uw bedrijf. Door een antwoord te hebben op al uw vragen met betrekking tot uw situatie krijgt u financiële rust en zekerheid voor nu en voor later.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Financiële planning vormt een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. De basis voor een financieel plan bestaat uit cijfers. Deze cijfers zijn zeker niet het enige uitgangspunt. Het gaat zeker ook om de mens achter de cijfers. Betrokkenheid en persoonlijk advies vormen hier de basis voor een langdurige vertrouwensband.


Vragen? Laat ze ons gerust weten!
Naar Contact